
عبارات تاکیدی یکی از قوی ترین راه های خلق ارتعاش همانند برای تمامی مواردی است که می خواهی در زندگی جذب کنی. در این پست قصد داریم به طور مفصل به عبارت های تاکیدی بپردازیم و تعداد زیادی از عبارات مثبت را برای شما معرفی کنیم. پس با ما همراه شوید.
هر فکری که در سر می پرورانی و هر حرفی را که بر زبان می آوری، حكم تأییدیه را دارد. افکار و کلام تو حاکی از هویت تو و نشان دهنده ی درک تو از دنیای هستی است. هر دفعه که فکری منفی می کنی یا گفتار تو حالت نکوهش به خود را پیدا می کند، در واقع واقعیت وجودی خود را تأیید میکنی. خوشبختانه، همین مسأله در مورد افکار و گفته های مثبت هم صدق می کند.
عبارات تاكیدی قوی و مثبت، ابزاری قدرتمند برای ایجاد تحول و دگرگونی در خود است و عاملی کلیدی در خلق خواسته ها در زندگی به شمار می رود. این کار با جایگزین کردن آگاهانه ی عقاید محدود، باورهای منفی و گفتگویی درونی که طی سالها با خود داشته ای، با عقاید و باورهای مثبت و ادعای اینکه چه کسی می خواهی باشی و چطور می خواهی زندگی کنی، صورت می گیرد.
هدف در اینجا ایجاد بیانیه هایی توانمند کننده، تأكیدی و مثبت است که روحیه ی تو را بالا ببرد و به تو انگیزه دهد که حال و هوای خوبی در تو به وجود بیاورد. دو نوع عبارات تاکیدی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد: عبارت های تاکیدی مثبت و عبارت های تاکیدی ویژه ی هدف.
ابتدا به خودت بگو که چه کسی می خواهی باشی و سپس کاری را که در این راستا لازم است، انجام بده.
اپیکتتوس
عبارات تاکیدی مثبت
عبارات تاکیدی مثبت صرفا باورهای مثبت تو را در مورد خودت و زندگی تأکید می کند. در ادامه نمونه ای از این عبارات را معرفی کرده ایم:
- در هر کاری که می کنم، موفق هستم.
- زندگی ام سرشار از عشق و زیبایی الهی است.
- از بابت هر تجربه ی زندگی ام خدا را شاکر هستم.
- من مورد حمایت و هدایت الهی قرار دارم.
- از اینکه زنده ام، سرشار از ذوق و شوق هستم.
- من معتقدم که همه چیز امکان پذیر است.
- من مورد محبت و عشق الهی قرار دارم.
- من میتوانم هر کاری را انجام دهم.
- من باعث ایجاد تحول و دگرگونی در این جهان می شوم.
این اظهارات ساده که می خواهی چه کسی باشی و چه حال و هوایی داشته باشی، فوق العاده قدرتمند هستند و کمک می کنند تا باورهای منفی و محدودی را که در گذشته کسب کرده ای، کنار بگذاری و موارد مثبت را جایگزین کنی. در واقع افکار منفی قدیمی و ناخودآگاه از طریق استفاده از عبارات تأکیدی مثبت می تواند به صورت احساسات و تصاویری مثبت و قوی، دوباره برنامه ریزی ذهنی شود.
می توانی عباراتی تاکیدی مخصوص خودت درست کنی و هر روز آنها را به کار ببری. تأثیر عبارات تاکیدی با خواندن و تکرار چند بار در روز به بالاترین حد می رسد. عزمی راسخ داشته باش. معمولا سی روز طول می کشد تا الگوهای تفکری و ذهنی خود را از سر نو برنامه نویسی کنی. عبارت های تأکیدی خود را با احساس و صدای بلند بگو تا احساس برانگیخته شده ی خوبی را تجربه کنی.
تکرار مداوم، اعتقاد راسخ به همراه دارد.
رابرت کولیر
حتی برای قوت بخشیدن به نتایج، تو می توانی در آینه نگاه کنی و عبارات تاکیدی را تکرار کنی. تأیید کن که تو چقدر معرکه هستی و چقدر زندگی ات عالی است. آن را حس کن و با تمام وجود آن حس را در خودت به وجود بیاور. با این کار در واقع نگرش ها و افکار مثبت را هر چه قوی تر وارد نظام باوری خود میکنی و ملکه ی ذهنت می شود.
عبارات تاكیدی ویژه ی هدف

این گونه عبارات تاکیدی بر خواسته ها، آرمان ها و اهداف به خصوصی تأکید دارند که انگار از قبل تکمیل شده اند. اینها عباراتی هستند که محتوای آن هدفی را که انگار از قبل کامل شده اند، توصیف می کنند، مثل: “من در وزن آرمانی شصت کیلویی ام احساس سبکبالی می کنم.” این گونه عبارات باعث می شوند که تو حال و هوایی احساسی را در خود ایجاد کنی که در واقع انگار از قبل به همین وزن مطلوب رسیده ای. احساس لذت، شادی، شور و شوق، اعتماد به نفس، صلح و صفای درونی و غیره، ارتعاشی همانند برای آشکارسازی و رسیدن به وضعیتی جسمانی است که تو می خواهی جذب کنی.
هر فکری که در سر می پرورانی، آینده ات را خلق می کند.
لوئیز هی
این عبارات تاكیدی، امید و انتظاری مثبت ایجاد می کنند که تو به اهداف خود نائل خواهی شد و باعث افزایش علاقه و انگیزه ات برای اقدام روی این اهداف و رؤیاها می شوند. علاوه بر این، این عبارات کاری بسیار شگفت آور انجام می دهند. آنها در اصل سیستم فعال پیچیده ی ذهن را دوباره برنامه نویسی می کنند تا تو از مردم، پول، منابع و عقایدی که برای رسیدن به اهداف کمکت می کنند، آگاه تر شوی. این منابع همیشه بوده اند اما در واقع ذهن تو آنها را از صافی رد می کرده است. از طریق استفاده ی مرتب عبارات تأکیدی، تو صافی ذهن را برنامه نویسی مجدد میکنی و درک آگاهی خود را گسترش می دهی.
چند رهنمود برای خلق عبارات تاکیدی اهداف مخصوص به خودت
- از کلمه ی “نه” یا “افعال منفی” در عبارات استفاده نکن.
- عبارات باید به زمان حال بیان شوند و تو بر این باور باشی که از قبل همه چیز برایت وجود داشته است.
- عبارات نسبتا کوتاه باشند.
- عبارات صریح باشند.
- عبارت را با من… هستم یا ما… هستیم شروع کن.
- در هنگام استفاده از عبارات تاکیدی همان حال و هوای جملات را حس کن.
- عبارات تأکیدی باید مشخص باشند. (برای رفتار و کردار خودت عبارت های تأكیدی درست کن، نه برای دیگران).
به پایان قسمت اول معرفی عبارت های تاکیدی رسیدیم. در قسمت بعدی در مورد عبارات تاکیدی بیشتری صحبت می کنیم و نمونه هایی از عبارت های تأکیدی مثبت مخصوص هدف را نیز معرفی خواهیم کرد.
اگر این صفحه را می پسندید، به آن امتیاز دهید
2 فکر در مورد “ معرفی عبارات تاکیدی «قسمت اول» ”
من در مسیر زندگی جادب همه خوبیها و ثروت ها هستم
حس و حال خوبی داد