آنچه در "معرفی عبارات تأکیدی «قسمت دوم»" می خوانید

معرفی عبارات تأکیدی «قسمت دوم»

به بخش دوم معرفی عبارات تأکیدی رسیدیم. در این بخش به سراغ چندین عبارت تاکیدی دیگر می رویم و در مورد چگونگی استفاده از عبارت های تاکیدی و کارکرد آن ها صحبت خواهیم کرد. پس در ادامه با ما همراه شوید.

در قسمت اول معرفی عبارات تأکیدی در مورد این عبارت ها و تاثیر آن ها بر روی باورهای شما صحبت کردیم. همچنین در مورد عبارت های تاکیدی مثبت و عبارت های تأکیدی ویژه هدف نیز صحبت شد و البته گفتیم که شما می توانید عبارات تاثیرگذار خودتان را داشته باشید و الگویی هم برای ساختن این عبارت ها خدمتتان معرفی کردیم.

اکنون در قسمت دوم نمونه های دیگری از این عبارت ها را برای شما معرفی می کنیم و همچنین در مورد این موضوع صحبت می کنیم که چگونه عبارات تأکیدی بر روی شما و باورهایتان تاثیر می گذارند.

نمونه هایی از عبارات تأکیدی مخصوص هدف

  • من احساس وجد و شادی و سرزندگی میکنم که در این روز عالی زمستانی با چوب اسکی از کوه پایین می آیم.
  • همین طور که به خانه ای نگاه می کنم که کمک کرده ام برای خدمت جامعه ساخته شود، احساس افتخار و غرور می کنم.
  • من با ذوق و شوق ناظر سفارش های زیادی که از طریق اینترنت دریافت میکنم، هستم.
  • من به اطراف خود نگاه میکنم و چهره کودکانی را که به آنان کمک میکنم، می بینم و از اینکه بالاخره توانستم وضع زندگی این کودکان را تغییر دهم، ذوق میکنم.
  • خدا را شکر میکنم که خبر سلامتی ام را از دکتر دریافت کردم و هم اکنون که در کنار ساحل هاوایی نشسته ام و انگشتان پاهایم را
  • در ماسه ی گرم فرو کرده ام و گرمی خورشید را روی صورتم احساس میکنم، خدا را شکر می کنم و در کمال آسایش هستم.
  • من خیلی ذوق زده ام که در صندوق پستی را باز میکنم و چک دیگری دریافت می دارم.
  • از اینکه خانواده ام را می بینم که در برف می خندند و جست و خیز می کنند، خوشحال و مسرور هستم.
  • من در اوج لذت و خوشی در حال رانندگی با خودروی نوی خود در بزرگراه ساحلی هستم.
  • اعضای خانواده ام به گونه ای مؤثر نیازها و خو برآورده میکنند.
  • همچنان که به چشمان شریک زندگی ام نگاه میکنم زندگی ام نگاه می کنم، احساس لذت و خشنودی میکنم.
  • همین حالا شادمانانه به خانه ی جدیدم پا میگذارم.

میزان موفقیت و شادی تو به موارد قابل دسترس یا غیرقابل دسترس بستگی ندارد. بلکه وابسته به حقیقی است که در مورد خودت باور داری.

وین دایر

چگونگی استفاده از عبارات تأکیدی

حالا عبارات تأکیدی مثبت و عبارات مخصوص هدف خودت را درست کن. جملاتی بساز که باورهای مثبت تو را تقویت کند تا هرگونه گفتگوی ذهنی منفی از بین برود و جای آن را عبارات مثبت قوی بگیرد. می توانی برای نوشتن این عبارات به فهرست رؤیای خودت هم مراجعه کنی و موقع نوشتن عبارات تأكیدی ویژه ی هدف، آن اهداف و خواسته هایت را به ذهن بیاور.

  1. حداقل روزی سه بار هر عبارت را تکرار کن. بهترین موقع اول صبح، وسط روز و قبل از خوابیدن است.
  2. استفاده از تعداد کمتر عبارات تاکیدی عمیق، بهتر از تعداد زیادی از آنها است که گهگاه تکرار شود.
  3. عبارات تأکیدی خود را با صدای بلند بگو. اگر نخواستی، می توانی در دل بگویی.
  4. چشمانت را ببندد و هر چه را در غالب عبارات تأکیدی میگویی، مجسم کن. صحنه را طوری ببین که انگار همین حالا در جو آن قرار گرفته ای، درست همان طور که در زندگی واقعی آن را می بینی
  5. صداها را بشنو، محیط را حس کن، افراد را ببین، جملات تشویق آمیز و تبریک آنان را بشنو. حال و هوای محیط را کاملا در خودت ایجاد کن.
  6. احساسی را که در موقع رسیدن به هدفی در تو ایجاد می شود، حس کن. هر چه احساسات تو قوی تر باشد، تأثیر آن هم قدرتمندتر است.
خواندن
آیا تلاش کردن به معنی سخت کار کردن است؟

عبارت های تأکیدی

با هر یک از عبارات تأكیدی، کل روند را تکرار کن. می توانی عبارت های تأکیدی را هر روز، ده تا بیست بار روی کاغذ بنویسی. این روشی قدرتمند است تا عبارت را ملکه ی ذهن کنی و در ضمیر ناخودآگاه تو نقش ببندد.

ما همانی هستیم که بارها انجام میدهیم پس در انجام آن کارها عالی شو. این اقدام نیست، بلکه عادت است.

ارسطو

پیشنهاد می کنم: چرا به برنامه ریزی برای آینده ام هیچ تمایلی ندارم؟

با تکرار و تجسم عبارات تأکیدی به طریقی که ذکر شده، در واقع تاثیر هر کدام از آنها را به حداکثر می رسانی. قانون جذب در برابر انرژی افکار، تصاویر و احساسات خلق شده از طریق عبارات تاکیدی، واکنش نشان می دهد و ضمیر ناخود آگاه هم باورهای جدید را سر و سامان می دهد و عین واقعیت با آنها رفتار می کند. یادت باشد، ضمیر ناخود آگاه نمی تواند بین واقعیت و تخیل تفاوتی قائل شود.

اگر متوجه شدی که در هنگام تکرار عبارات تأكیدی افکار منفی و شک و تردید به سراغت می آید، می توانی از یکی از روش های رها کردن استفاده کنی. همچنین می توانی عبارت های تأکیدی جدیدی متضاد با هر کدام از آن افکار منفی بسازی و آنها را هم به عبارات تاكیدی روزانه ات اضافه کنی.

با خودت عهد کن که هر روز از عبارات تأكیدی استفاده کنی و بگذار که جزئی از عادات روزانه و شخصی ات شود، چیزی که چشم به راه آن باشی. به این نحو است که می توانی ذهن خودت را دوباره برنامه نویسی کنی؛ از طریق تکرار، احساس و الزام به آن. میزان شدت احساس و حال و هوای ایجاد شده در موقع کاربرد عبارات تأکیدی، شدت جذب خواسته را معین می کند.

امیدوارم همیشه به تمام خواسته های زندگی خود برسید. در نهایت این پست را با جمله ای از ناتانیل ماثورن نویسنده آمریکایی قرن نوزدهم به پایان می رسانیم.

ذهنیت خود را روی هر آنچه بگذاری، عاقبت مان را به دست می آوری

اگر این صفحه را می پسندید، به آن امتیاز دهید
تعداد امتیازها:

1 فکر در مورد “ معرفی عبارات تأکیدی «قسمت دوم»

  1. ناهید کهریزی گفت:

    سلام ناهید عزیزم ممنونم از مطالب ارزنده اتون تصمیم دارم مو به مو اجرا کنم ممنونتم 👌👐👐👏💛💚💜💙❤👄

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *